Δελτία Τύπου

Από τις 21-23 Οκτωβρίου η 32η KOSMIMA

Ο πολύτιμος κόσμος της έκθεσης KOSMIMA ανοίγει τις πύλες του από τις 21 έως τις 23 Οκτωβρίου του 2017 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η 32η ετήσια φθινοπωρινή συνάντηση του κλάδου του κοσμήματος και των ωρολογίων, που πραγματοποιείται από τη ΔΕΘ-Helexpo, αποτελεί το σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες που θέλουν να ενημερωθούν και να ανανεώσουν τις συλλογές τους για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Ημερομηνία: 
Τετάρτη, 18 Οκτώβριος, 2017

12% αύξηση επισκεπτών στην 31η KOSMIMA

 
Με αυξημένη επισκεψιμότητα κατά 12%, σε σχέση με την περσινή αντίστοιχη διοργάνωση και εμπορικούς επισκέπτες από 14 χώρες, ολοκληρώθηκε χθες στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης η πιο λαμπερή έκθεση, η 31η KOSMIMA.
 
Εμπορικοί επισκέπτες από την Αλβανία, Βουλγαρία, Κύπρο, Αίγυπτο, Fyrom, Γερμανία, Καζακστάν, Λίβανο, Ρουμανία, Ρωσία, Σουηδία, Τουρκία, Ουκρανία και ΗΠΑ, πέρασαν τις «πύλες» της ετήσιας φθινοπωρινής συνάντησης του κλάδου του κοσμήματος και των ωρολογίων.
 

Ημερομηνία: 
Τρίτη, 25 Οκτώβριος, 2016

Ανοίγει ο πολύτιμος κόσμος της 31ης KOSMIMA

 
Λάμψη, έμπνευση και δημιουργία συνιστούν το περιεχόμενο της έκθεσης KOSMIMA, η οποία ξεκινά στις 22 Οκτωβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης και θα διαρκέσει έως τις 24 Οκτωβρίου.
 
Η 31η ετήσια φθινοπωρινή συνάντηση του κλάδου του κοσμήματος και των ωρολογίων, που διοργανώνεται από τη ΔΕΘ-Helexpo, απευθύνεται σε επαγγελματίες που θέλουν να ενημερωθούν για τις καινού
Ημερομηνία: 
Πέμπτη, 20 Οκτώβριος, 2016

Μεγαλύτερη και λαμπερή η 31η KOSMIMA

 
Ο πολύτιμος και γεμάτος έμπνευση κόσμος της έκθεσης KOSMIMA ανοίγει τις “πύλες” του από τις 22-24 Οκτωβρίου 2016 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.
 
Η 31η ετήσια φθινοπωρινή συνάντηση του κλάδου του κοσμήματος και των ωρολογίων, που πραγματοποιείται από τη ΔΕΘ-Helexpo, αποτελεί το σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες που θέλουν να ενημερωθούν και να ανανεώσουν τις συλλογές τους για την περίοδο
Ημερομηνία: 
Παρασκευή, 7 Οκτώβριος, 2016

Ενισχυμένα μεγέθη και περισσότερη… λάμψη για την 30η KOSMIMA

Με ενισχυμένα μεγέθη και περισσότερη… λάμψη από πέρυσι, κόντρα στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, ξεκινά το Σάββατο 31 Οκτωβρίου η 30η Διεθνής Έκθεση Κοσμήματος, Ωρολογίων, Πολύτιμων Λίθων, Μηχανημάτων και Εξοπλισμού «KOSMIMA», η οποία διοργανώνεται από τη ΔΕΘ-Helexpo και θα διαρκέσει έως τις 2 Νοεμβρίου. Η φετινή διοργάνωση, που θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο 13 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, έχει προσελκύσει περισσότερους από 80 εκθέτες, ενώ καλύπτει μια επιφάνεια 1.800 τ.μ.

Ημερομηνία: 
Πέμπτη, 29 Οκτώβριος, 2015

Έρχεται ο πολύτιμος κόσμος της KOSMIMA

Ο πολύτιμος κόσμος της έκθεσης KOSMIMA ετοιμάζεται να ανοίξει τις «πύλες» του από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου του 2015 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η 30η ετήσια διοργάνωση του κλάδου του κοσμήματος και των ωρολογίων, που πραγματοποιείται από τη ΔΕΘ-Helexpo, αποτελεί το σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες που θέλουν να ενημερωθούν και να ανανεώσουν τις συλλογές τους για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Ημερομηνία: 
Τετάρτη, 14 Οκτώβριος, 2015

ΑΥΞΗΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΚΑΤΑ 12% ΣΤΗΝ 28η KOSMIMA (7/11/2013)

Με αύξηση των εμπορικών επισκεπτών κατά 12% έναντι της περσινής διοργάνωσης ολοκληρώθηκε η 28η Διεθνής Έκθεση Κοσμήματος, Ωρολογίων, Πολύτιμων Λίθων, Μηχανημάτων & Εξοπλισμού «KOSMIMA», που πραγματοποιήθηκε από τις 2 έως τις 4 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Ημερομηνία: 
Πέμπτη, 7 Νοέμβριος, 2013

ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΟΥ 24ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ (4/11/2013)

Τη δημιουργικότητα των νέων ανθρώπων και την εμπειρία των επαγγελματιών βράβευσε χθες η ΔΕΘ-Helexpo κατά την απονομή των βραβείων του 24ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φιλοτέχνησης Σχεδίου Κοσμήματος «Θαλασσογραφίες», ο οποίος διοργανώθηκε στο πλαίσιο της 28ης KOSMIMA. 

Ημερομηνία: 
Δευτέρα, 4 Νοέμβριος, 2013

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ KOSMIMA ΚΑΙ ΤΗΣ FURNIDEC BUSINESS ATHENS INTERIOR SHOW (1/11/2013)

Με τη διοργάνωση δύο σημαντικών εκθέσεων σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα ξεκινά το Νοέμβριο η ΔΕΘ-Helexpo.

Αύριο, 2 Νοεμβρίου, ανοίγει τις πύλες της στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης η 28η Διεθνής Έκθεση Κοσμήματος, Ωρολογίων, Πολύτιμων Λίθων, Μηχανημάτων & Εξοπλισμού «KOSMIMA», που θα διαρκέσει έως τις 4 του μήνα. Η φετινή διοργάνωση κατάφερε να προσελκύσει 32% περισσότερους εκθέτες από πέρυσι. Την έκθεση-θεσμό στον χώρο της αργυροχρυσοχοΐας θα επισκεφθούν εμπορικοί επισκέπτες από τον Λίβανο, την Ιορδανία, την Κύπρο και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ημερομηνία: 
Παρασκευή, 1 Νοέμβριος, 2013

Σελίδες