ΑΥΞΗΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΚΑΤΑ 12% ΣΤΗΝ 28η KOSMIMA (7/11/2013)

Ημερομηνία: 
Πέμπτη, 7 Νοέμβριος, 2013

Με αύξηση των εμπορικών επισκεπτών κατά 12% έναντι της περσινής διοργάνωσης ολοκληρώθηκε η 28η Διεθνής Έκθεση Κοσμήματος, Ωρολογίων, Πολύτιμων Λίθων, Μηχανημάτων & Εξοπλισμού «KOSMIMA», που πραγματοποιήθηκε από τις 2 έως τις 4 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Ξένοι επισκέπτες από την Ιορδανία, τον Λίβανο, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Αζερμπαϊτζάν, τη Βουλγαρία, την Κύπρο, την πΓΔΜ, το Κοσσυφοπέδιο, τη Σερβία, τη Σουηδία, την Αλβανία, την Αυστρία, το Βέλγιο, τη Γαλλία, την Ινδία, την Τουρκία και τη Γερμανία είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από το ελληνικό κόσμημα και έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την ποικιλία, την ποιότητα και το υψηλό επίπεδο των εκθεμάτων της διοργάνωσης.

Μάλιστα, η φετινή έκθεση αποδείχθηκε πολύ αποδοτική για τους εκθέτες, καθώς υπήρξαν συμφωνίες με νέους πελάτες, ενώ δημιουργήθηκε εύφορο έδαφος για μελλοντικές εμπορικές συνεργασίες. Ο αριθμός των εκθετών στην 28η Διεθνή Έκθεση Κοσμήματος, Ωρολογίων, Πολύτιμων Λίθων, Μηχανημάτων & Εξοπλισμού «KOSMIMA» ήταν αυξημένος κατά 32% σε σχέση με πέρυσι.

Οι καρποί της φετινής διοργάνωσης δημιουργούν το καλύτερο εφαλτήριο για την έκθεση «ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑ» (πρώην «ΧΡΥΣΟΣ ΑΣΗΜΙ»), που θα είναι το επόμενο «ραντεβού» για τον κλάδο της αργυροχρυσοχοΐας από τις 22 έως τις 24 Φεβρουαρίου του 2014, στην Αθήνα. Ήδη οι εκθέτες της 28ης KOSMIMA έχουν εκφράσει τη βούλησή τους για συμμετοχή και στη διοργάνωση των Αθηνών.