Δελτία Τύπου


Ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Κυριάκος Ποζρικίδης (πρώτος από δεξιά) με τον Διευθυντή Εκθέσεων της ΔΕΘ-Helexpo κ. Ανδρέα Δαρούδη (πρώτος από αριστερά) και εκπρόσωπο της Ινδικής εταιρείας Gagan Exports.

Ημερομηνία: 
Πέμπτη, 25 Οκτώβριος, 2018

Από τις 21-23 Οκτωβρίου η 32η KOSMIMA

Ο πολύτιμος κόσμος της έκθεσης KOSMIMA ανοίγει τις πύλες του από τις 21 έως τις 23 Οκτωβρίου του 2017 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η 32η ετήσια φθινοπωρινή συνάντηση του κλάδου του κοσμήματος και των ωρολογίων, που πραγματοποιείται από τη ΔΕΘ-Helexpo, αποτελεί το σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες που θέλουν να ενημερωθούν και να ανανεώσουν τις συλλογές τους για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Ημερομηνία: 
Τετάρτη, 18 Οκτώβριος, 2017

12% αύξηση επισκεπτών στην 31η KOSMIMA

 
Με αυξημένη επισκεψιμότητα κατά 12%, σε σχέση με την περσινή αντίστοιχη διοργάνωση και εμπορικούς επισκέπτες από 14 χώρες, ολοκληρώθηκε χθες στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης η πιο λαμπερή έκθεση, η 31η KOSMIMA.
 
Εμπορικοί επισκέπτες από την Αλβανία, Βουλγαρία, Κύπρο, Αίγυπτο, Fyrom, Γερμανία, Καζακστάν, Λίβανο, Ρουμανία, Ρωσία, Σουηδία, Τουρκία, Ουκρανία και ΗΠΑ, πέρασαν τις «πύλες» της ετήσιας φθινοπωρινής συνάντησης του κλάδου του κοσμήματος και των ωρολογίων.
 

Ημερομηνία: 
Τρίτη, 25 Οκτώβριος, 2016

Ανοίγει ο πολύτιμος κόσμος της 31ης KOSMIMA

 
Λάμψη, έμπνευση και δημιουργία συνιστούν το περιεχόμενο της έκθεσης KOSMIMA, η οποία ξεκινά στις 22 Οκτωβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης και θα διαρκέσει έως τις 24 Οκτωβρίου.
 
Η 31η ετήσια φθινοπωρινή συνάντηση του κλάδου του κοσμήματος και των ωρολογίων, που διοργανώνεται από τη ΔΕΘ-Helexpo, απευθύνεται σε επαγγελματίες που θέλουν να ενημερωθούν για τις καινού
Ημερομηνία: 
Πέμπτη, 20 Οκτώβριος, 2016

Μεγαλύτερη και λαμπερή η 31η KOSMIMA

 
Ο πολύτιμος και γεμάτος έμπνευση κόσμος της έκθεσης KOSMIMA ανοίγει τις “πύλες” του από τις 22-24 Οκτωβρίου 2016 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.
 
Η 31η ετήσια φθινοπωρινή συνάντηση του κλάδου του κοσμήματος και των ωρολογίων, που πραγματοποιείται από τη ΔΕΘ-Helexpo, αποτελεί το σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες που θέλουν να ενημερωθούν και να ανανεώσουν τις συλλογές τους για την περίοδο
Ημερομηνία: 
Παρασκευή, 7 Οκτώβριος, 2016

Ενισχυμένα μεγέθη και περισσότερη… λάμψη για την 30η KOSMIMA

Με ενισχυμένα μεγέθη και περισσότερη… λάμψη από πέρυσι, κόντρα στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, ξεκινά το Σάββατο 31 Οκτωβρίου η 30η Διεθνής Έκθεση Κοσμήματος, Ωρολογίων, Πολύτιμων Λίθων, Μηχανημάτων και Εξοπλισμού «KOSMIMA», η οποία διοργανώνεται από τη ΔΕΘ-Helexpo και θα διαρκέσει έως τις 2 Νοεμβρίου. Η φετινή διοργάνωση, που θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο 13 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, έχει προσελκύσει περισσότερους από 80 εκθέτες, ενώ καλύπτει μια επιφάνεια 1.800 τ.μ.

Ημερομηνία: 
Πέμπτη, 29 Οκτώβριος, 2015

Έρχεται ο πολύτιμος κόσμος της KOSMIMA

Ο πολύτιμος κόσμος της έκθεσης KOSMIMA ετοιμάζεται να ανοίξει τις «πύλες» του από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου του 2015 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η 30η ετήσια διοργάνωση του κλάδου του κοσμήματος και των ωρολογίων, που πραγματοποιείται από τη ΔΕΘ-Helexpo, αποτελεί το σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες που θέλουν να ενημερωθούν και να ανανεώσουν τις συλλογές τους για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Ημερομηνία: 
Τετάρτη, 14 Οκτώβριος, 2015

Σελίδες